Εκτός Mega η Ελένη Μενεγάκη. Όπως έγινε γνωστό χθες το απόγευμα μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο ZappIT, η παρουσιάστρια και ο σταθμός δεν θα προχωρήσουν σε ανανέωση της συνεργασίας, με την Ελένη να αφήνει… ερωτηματικά για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις αποφάσεις που θα πάρει.

Ελένη Μενεγάκη – Οι συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Mega

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE για να υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας τους, ο σταθμός ζήτησε μια σειρά οικονομικών μειώσεων, τόσο στο  budget της εκπομπής, όσο και στις αμοιβές της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο θα άγγιζε το 40%.

Οι μειώσεις δεν σταματούν εκεί, καθώς ο σταθμός πρότεινε μειώσεις και στο budget των συνεργατών, αλλά και μια νέα «Ελένη» με συγκεκριμένο διαφημιστικό πακέτο και αλλαγές που θα προσαρμόζονταν με τα νέα οικονομικά δεδομένα.

Ένας από τους βασικούς επίσης στόχους ήταν η ριζική ανανέωση της εκπομπής ώστε από την επόμενη σεζόν η «Ελένη» να καταφέρει να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό στην καθημερινή ζώνη. 

Στο τραπέζι τέθηκε και το θέμα των χαμηλών τηλεθεάσεων της εκπομπής, αφού και φέτος, η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την ομάδα της, δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στους πίνακες της τηλεθέασης, κάτι που θα ενίσχυσε και το budget της εκπομπής. 

Όλα τα παραπάνω βρήκαν αντίθετη την παρουσιάστρια, η οποία δεν δέχτηκε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα του τηλεοπτικού σταθμού.

Ελένη Μενεγάκη – Η άρνηση και η έξοδος από το Mega

Η Ελένη Μενεγάκη ακούγοντας λεπτομερώς τις προθέσεις του σταθμού για το μέλλον της συνεργασίας τους, δεν αποδέχτηκε τις μειώσεις, αφού το νέο budget την βρήκε αντίθετη από την πρώτη στιγμή, εκφράζοντας ανοιχτά την άρνησή της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «παγώσει» το κλίμα ανάμεσά τους με την παρουσιάστρια να ετοιμάζεται πλέον να περάσει την πόρτα εξόδου του Mega με τη λήξη της σεζόν.

Την ίδια ώρα φουντώνουν τα ερωτηματικά για τους συνεργάτες της, τους οποίους η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε μόλις χθες για την απόφασή της να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με το Mega.

Κάτι το οποίο αντιλήφθηκαν και οι τηλεθεατές με το «μουδιασμένο» κλείσιμο της χθεσινής εκπομπής.

Περισσότερα Εδω