Στην μεγάλη συναυλία με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη.

Ντυμένη στα λευκά, επιλέγοντας ολόσωμη φόρμα, η παρουσιάστρια του Mega παρακολούθησε τους αγαπημένα πρόσωπα της παγκόσμιας μουσικής, επί σκηνής.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία κλασικής ορχήστρας εγχόρδων, από μέλη της Athens Philharmonia Pop Orchestra, ροκ μπάντας, και της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου και φυσικά, τον ίδιο τον Desmond Child επί σκηνής.

Συμμετείχαν σπουδαία και αγαπημένα ονόματα του διεθνούς μουσικού στερεώματος όπως: Alice Cooper,  Bonnie Tyler, Rita Wilson, Σάκης Ρουβάς , The Rasmus.  Lena Hall, Γιώργος Λεμπέσης,  Kip Winger.  Chris Willis, Tabitha Fair,  Justin Benlolo και Andreas Carlsson.

Ελένη Μενεγάκη – Η εμφάνιση στο Ηρώδειο

Το TLIFE βρέθηκε στο Ηρώδειο όπου εκτός απ’ όσα συνέβησαν επί σκηνής, απαθανάτισε την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια εξάλλου, είναι γνωστό πως θα κάνει μετρημένες βραδινές εξόδους, κατά την διάρκεια της σεζόν, αν και αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για το τέλος της εκπομπής της για φέτος, αλλά και τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος /TLIFE

 

Περισσότερα Εδω