Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Ελένη Κοκκίδου, η πρωταγωνίστρια της σειράς, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, τη σειρά του Alpha αλλά και για τις έντονες στιγμές της ζωής της.

Ελένη Κοκκίδου για τον ρόλο της Βούλας στη Μουρμούρα

«Ο κάθε ρόλος είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας το οποίο το καλλιεργούμε και το αναπτύσσουμε. Η Βούλα σας χαρακτήρας δεν θα έκλαιγε όταν ήταν παιδί. Η Βούλα είναι η άλλη μου πλευρά, η ναζιάρικη, η πιο χαρούμενη, η πιο παιδική», είπε για τον ρόλο της στη σειρά του Alpha.

Ελένη Κοκκίδου για παιδικά χρόνια

Για τα παιδικά χρόνια και την οικογένειά της, η Ελένη Κοκκίδου ανέφερε: «Ήμουν σε μια συντηρητική οικογένεια και ένα κορίτσι εκείνης της γενιάς δεν ήταν αυτονόητο ότι θα γινόταν καλλιτέχνης. Κατ’ αρχήν ήταν καλλιτέχνης η μικρή θεία μου, η οποία δεν μπόρεσε να ορθοποδήσει γιατί είχε παππού και γιαγιά πάρα πολύ αυστηρούς. Εγώ έμοιαζα σε αυτήν και ήμουν δυστυχισμένη, ναι.

Επειδή ήμουν φτιαγμένη για αυτό, αφού εγώ δεν ήθελα να γίνω γιατρός ή φυσικός. Ο καλλιτέχνης είναι και δεν δημιουργείται, γεννιέται έτσι.

Ήμουν δυστυχής μέσα μου. Δοκίμασα διάφορα πράγματα τα οποία όλα είχαν σχέση με την παραμυθία όπως η ξενάγηση. Έκλαιγα συνέχεια, ήμουν ένα παιδί που έκλαιγε συνέχεια», δήλωσε η Ελένη Κοκκίδου στο Στούντιο 4.

Περισσότερα Εδω