Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία, μίλησε η Ελένη Καστάνη, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Γεια σου με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η γνωστή ηθοποιός έβαλε τα κλάματα, όταν αναφέρθηκε στον πατέρα της, αμέσως μετά το βίντεο που προβλήθηκε για τη ζωή της.

«Είναι αλήθειες, αυτά είναι από τη ζωή βγαλμένα. Έχω αυτή τη… σχιζοφρένια ως άνθρωπος. Μπορεί να καταρρεύσω, όπως τώρα, με ένα αφιερωματικό βίντεο, αλλά μπορείς και να μου δώσεις ένα βουνό ολόκληρο και να το σηκώσω στις πλάτες μου», ανέφερε αρχικά.

Με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Καστάνη μίλησε για την περίοδο που αυτοκτόνησε ο πατέρας της, όσο εκείνη ήταν 12 ετών: «Αυτό το γεγονός που έγινε με τον πατέρα μου, με έκανε να φιλοσοφήσω τη ζωή, να προσπαθήσω να το εξηγήσω αυτό ας πούμε. Ήμουν 12 χρονών, αλλά ο πατέρας μου το έκανε αυτό γιατί δεν έκανε αυτά που ήθελε στη ζωή του», ανέφερε η Ελένη Καστάνη.

Και πρόσθεσε για την πορεία της ζωής της: «Εγώ πήγα στο Πανεπιστήμιο είχα μπει στη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Θα μπορούσα να γίνω υπάλληλος σε τράπεζα. Αλλά η μαμά μου με άφησε μετά ελεύθερη να μπω στο θέατρο. 

Πήγα στη Βιομηχανική μέχρι το τέταρτο έτος, αλλά μετά είπα πως δεν αντέχω και θα κάνω αυτό που θέλω», είπε η Ελένη Καστάνη για το ξεκίνημα της επαγγελματικής της ζωής.

Περισσότερα Εδω