Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς θα χάσουν τον σταρ τους για ένα χρονικό διάστημα, καθώς ο Ντάμιαν Λίλαρντ, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σήμερα Πέμπτη (13/01) για να αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό στους κοιλιακούς.

Μετά από αυτήν την επέμβαση, ο έμπειρος γκαρντ αναμένεται να απουσιάσει από τα παρκέ περίπου 6 έως 8 εβδομάδες σύμφωνα με πηγές της ομάδας.

Η ομάδα του Πόρτλαντ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 10η θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 16-24 και η ομάδα έχει ρεκόρ 4-7 χωρίς τον Λίλαρντ αυτή τη σεζόν.

Παράλληλα, οι Μπλέιζερς αγωνίζονται και χωρίς τον Σι Τζέι ΜακΚόυλουμ, ο οποίος είναι εκτός αγωνιστικής δράσης επ’ αόριστον, αφού υπέστη κατάρρευση πνεύμονα.

Ο Λίλαρντ αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα από το καλοκαίρι, όταν και αγωνίστηκε για λογαριασμό της Team USA στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο.

Φέτος μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ μετράει 24 πόντους σουτάροντας με 48.5% στο δίποντο, 32.4% στο τρίποντο και 87.8% στις βολές. Παράλληλα, έχει 4.1 ριμπάουντ και 7.3 ασίστ κατά μέσο όρο ανά ματς σε περίπου 36.4 λεπτά αγώνα.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω