Τη Δευτέρα, 16 Μαϊου, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη από τους μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης του 38ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και της πρώτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ζαππείου στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της διάχυσης των προγραμμάτων e – twinning των σχολείων «Ποίηση χωρίς όρια: Προσέγγιση μέσα από τα ενδιαφέροντα των παιδιών» και «Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ: Οι δικές μας απίθανες ιστορίες». Τους μαθητές υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Τμήματος κα. Μαρίτα Παπαρούση και τους έκανε μια ξενάγηση στους χώρους του ΠΤΔΕ. Στη συνέχεια, τα παιδιά παρακολούθησαν το μάθημα «Εκπαιδευτική Αξιολόγηση» του Αναπλ. Καθηγητή κ. Ν. Χανιωτάκη, παρουσίασαν τα έργα τους (τις δικές τους ιστορίες, ποιήματα ελληνικά, αγγλικά και ιστορικά) και αντάλλαξαν απόψεις με τους φοιτητές/τριες του τμήματος για τις δημιουργίες τους.

Η Διευθύντρια του 38ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας κα. Παναγιώτα Σωτήρχου, η Πρόεδρος του Τμήματος κα. Μαρίτα Παπαρούση, η εκπαιδευτικός της 6ης τάξης, η Διευθύντρια και εκπαιδευτικός της πρώτης τάξης του Δημοτικού σχολείου Ζαππείου και η εκπαιδευτικός Ε.Α.Ε. Ελένη Λούγκου.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω