Στο πλαίσιο των δράσεων για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η Θεματική Φεμινιστικής Πολιτικής και Ισότητας φύλων της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. Λάρισας, διοργανώνει εκδήλωση.

ΘΕΜΑ:

Έμφυλη βία -Κοινωνικές Πρακτικές – Ενδοοικογενειακή βία -Γυναικοκτονία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 μ.μ.

Ομιλήτριες:

Μαρία Γκασούκα: Ομότιμη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αιγαίου, μέλος τής πρωτοβουλίας κατά των γυναικοκτονιών και του δικτύου γυναικών συγγραφέων κατά της έμφυλης βίας και των γυναικοκτονιών.

Σοφία Βαγενά: Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων και Ισότητας Αστυνομικού Προσωπικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Παρεμβαίνουν:

Ερμίνα Μαγαλιού: Εκπαιδευτικός, μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και μέλος θεματικής Φεμινιστικής Πολιτικής και Ισότητας φύλων ΣΎΡΙΖΑ -ΠΣ Λάρισας

Νικολέτα Μπουρνόβα: Δικηγόρος Δ.Σ Λάρισας , μέλος θεματικής Φεμινιστικής Επιτροπής και Ισότητας φύλων ΣΎΡΙΖΑ -ΠΣ Λάρισας

Εύη Παπανίκα: Υπεύθυνη θεματικής Φεμινιστικής Πολιτικής και Ισότητας φύλων από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Λάρισας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννακόπουλος.

Η συμμετοχή μας είναι αναγκαία για να αναδείξουμε το μείζον ζήτημα της έμφυλης βίας, να καταθέσουμε απόψεις και προτάσεις μέσα από γόνιμο κοινωνικό διάλογο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω