Η Ε.Ε.Ν.Α.Λ στο πνεύμα Χριστουγέννων οργάνωσε, εορταστική εκδήλωση για τους ωφελούμενους, φροντιστές και φίλους της άνοιας.

Στο πλαίσιο αυτό, στολίστηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επακολούθησε δεξίωση από την πρόεδρο της Ε.Ε.Ν.Α.Λ Ελένη Καμπούρα- Νιφλή και στην συνέχεια φωτίστηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με χειροκροτήματα. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν και να χορέψουν ελληνικά και ξένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια όπως τα τρίγωνα κάλαντα, το άγια νύχτα και το all I want for Christmas.

Μέσα στο εορταστικό και χαρούμενο κλίμα, η εταιρία προσέφερε στους προσκεκλημένους μελομακάρονα, κουραμπιέδες, καθώς και φυσικούς χυμούς. Στην συνέχεια οι καλεσμένοι διηγήθηκαν ιστορίες από τα Χριστούγεννα που έκαναν ως παιδιά ή και αργότερα με την δική τους οικογένεια. Μερικές ήταν συγκινητικές αλλά και άλλες χάριζαν γέλιο.

Όλα είχαν ενδιαφέρον διότι αφενός δημιούργησαν ευχάριστα συναισθήματα αφετέρου επανάφεραν στην μνήμη τους μοιραζόμενοι ιστορίες του παρελθόντος προκαλώντας νοητική ενδυνάμωση. Η εκδήλωση έκλεισε με ανταλλαγή ευχών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω