Τροχαίο Ferrari: Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου ο Τζώρτζης Μονογυιός

Πρόκειται για τον αδερφό της γνωστή βουλευτή, Κατερίνας Μονογυιου, τον οποίο το 2003 γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι The Wall.

Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού η οποία απεγκλωβίστηκε ευτυχώς ζωντανή. Η ferrari πήρε φωτιά μετά την σύγκρουση με περαστικούς να παρακολουθούν σοκαρισμένοι τις εικόνες στην περιοχή της Βούλας.

Οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. 

Το TLIFE βρέθηκε στο σημείο στο οποίο ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του. 

Η Ferrari μετά την σύγκρουση έγινε μια άμορφη μάζα, ενώ αμέσως στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομία και η πυροσβεστική. Τραγικός θάνατος για τον Τζώρτζη Μονογυιό ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει το 2020 η Κατερίνα Μονογυιού σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.

Η Ferrari διασκορπίστηκε σε μικρά κομμάτια στο έδαφος, ενώ λίγη ώρα μετά το θανατηφόρο τροχαίο κατέφτασε γερανός προκειμένου να παραλάβει την άμορφη μάζα του οχήματος.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/TLIFE

Tροχαίο Ferrari – Δες επίσης: Κατερίνα Μονογυιού: Ποια είναι η βουλευτής που έχασε τον αδερφό της – Ο χλιδάτος γάμος και τα καλλιστεία

Περισσότερα Εδω