Κάτοικος της Νέας Ιωνίας κινδύνευσε να πάθει εγκεφαλικό όταν πριν λίγες μέρες παρέλαβε λογαριασμό φυσικού αερίου ύψους 743 ευρώ, παρότι εδώ και αρκετό καιρό έχει χαλάσει ο λέβητας στο σπίτι του και δεν χρησιμοποιεί το φυσικό αέριο..

Πρόκειται για τον Στέργιο Ρόδιο, ιδιοκτήτη μονοκατοικίας στη Νέα Ιωνία, ο οποίος διαμένει στο ισόγειο του κτιρίου. Όπως δήλωσε ο ίδιος στα gegonota.news, ο λέβητας φυσικού αερίου παρουσίασε βλάβη πριν αρκετό καιρό και αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αποκατάσταση λόγω υψηλού κόστους, επιλέγοντας ως λύση θέρμανσης το air-condition και μια σόμπα αλογόνου.

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες έλαβε λογαριασμό φυσικού αερίου (έναντι) ύψους 743,06 ευρώ, με ημερομηνία πληρωμής έως 16 Φεβρουαρίου 2022. Ο κ. Ρόδιος απευθύνθηκε στα γραφεία της εταιρείας Protergia τόσο στον Βόλο, όσο στην Αθήνα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Μάλιστα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν μετρήσεις στον λέβητα κατά το επίμαχο διάστημα, ωστόσο ο ίδιος συνεχίζει να δέχεται «βροχή» μηνυμάτων για την άμεση εξόφληση του ποσού, καθώς έχει ήδη λήξει η προθεσμία πληρωμής.

gegonota.news

Περισσότερα Εδω