Στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε το βράδυ της Τρίτης 25/1 η Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία βρέθηκε σε εκδήλωση σε γνωστό εστιατόριο με sushi.

Το μοντέλο και πρώην εστεμμένη “Σταρ Ελλάς”, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή της να μετακομίσει για λίγο στο εξωτερικό, αλλά και για την προσωπική της ζωή, δηλώνοντας πως είναι καλά.

«Για κάποιους λόγους ήθελα λίγο να φύγω από την Αθήνα, οπότε έφυγα στην Ολλανδία γιατί έχω την μητέρα μου εκεί, δούλεψα στο εστιατόριό της ως σερβιτόρα και μετά ως υπεύθυνη. Στην αρχή λίγο το φοβόμουν όλο αυτό αλλά τελικά έγινα και εργασιομανής, μου έδινε ρεπό και της έλεγα “όχι θέλω να δουλέψω”», είπε αρχικά η Μικαέλα Φωτιάδη.

Και συνέχισε: «Σκέφτηκα να μείνω μόνιμα στην Ολλανδία, αλλά τελικά άλλαξα γνώμη και για άλλους λόγους επέλεξα να γυρίσω ξανά στην Αθήνα».

Στη συνέχεια, η Μικαέλα Φωτιάδη ρωτήθηκε αν ο λόγος που έφυγε στο εξωτερικό ήταν κάποιο διάλειμμα από τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σπυριλιώτη και απάντησε: «Εντάξει κάτι τέτοιο συνέβη, αλλά δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες. Τώρα είμαι καλά, μόνοι μας ήρθαμε σε αυτό τον κόσμο, μόνοι μας θα φύγουμε», κατέληξε η Μικαέλα Φωτιάδη. 

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day

Περισσότερα Εδω