Μοιράσου το αρθρο!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση γνωριμίας της νέας ακτοπλοϊκής γραμμής που θα συνδέει το Βόλο με τις Βόρειες Σποράδες, με τα υπερσύγχρονα καράβια της εταιρίας SEAJETS.

Το νέο καράβι με τη μοναδική ονομασία SPORADES STAR, θα δώσει στους επισκέπτες, γηγενείς και μη, μία μοναδική εμπειρία πλεύσης προς τα μοναδικά νησιά της Μαγνησίας.

Σήμερα σε μία ξεχωριστή εκδήλωση, η εταιρία Sea Jets Ferries έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες να ξεναγηθούν στους χώρους του πλοίου ενώ τελέστηκε και ο αγιασμός του νέου πλοίου.

Προσωπικό και επισκέπτες εγκαινίασαν τη νέα γραμμή με την ευχή για πολλά ταξίδια μοναδικών εμπειριών.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Η υποδοχή στο πλοίο αποτελεί έκπληξη καθώς μπαίνοντας στην είσοδο υπάρχει συρόμενη σκάλα η οποία σε φέρνει χωρίς να περπατήσεις στο κατάστρωμα και σε υποδέχεται ευγενικά το πλήρωμα. Εξίσου άνετο είναι και το γκαράζ το οποίο χωράει πολλά αυτοκίνητα και φορτηγά χωρίς να δημιουργούνται καθυστερήσεις στην επιβίβαση και αποβίβαση.

Η δρομολόγηση του sporades star στην γραμμή για τις Βόρειες Σποράδες όπως και το πλοιο της ιδίας εταιρείας απο Θεσσαλονίκη για Σποράδες αποτελεί μια αναβάθμιση για τα νησιά αφού πλέον η μειώνεται ο χρόνος μετακίνησης αλλά και το ελκυστικό εισιτήριο κάνουν τα νησιά ανταγωνιστικά και με υψηλότερη παροχή υπηρεσιών.

 

Περισσότερα Εδω