Σήμερα στο Κέντρο Υγείας Γόννων τελέστηκαν τα εγκαίνια του Τομέα ΕΚΑΒ Τεμπών, παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη και του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Νικολάου Παπαευσταθίου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης, η Βουλευτής κ. Μπίζιου, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Σερέτης και ο Εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Πινακάς, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα λειτουργίας του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γόννων καθώς ήταν πάγιο αίτημα των δημοτών, το οποίο επιτέλους έγινε πραγματικότητα και επιπρόσθετα η λειτουργία του θα ενισχυθεί με διασώστες, πληρώματα ασθενοφόρων και με ασθενοφόρα οχήματα.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Δημήτρης Κατσικονούρης,ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Ηλίας Τσιαούσης, ο Διευθυντής ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Κων/νος Σταμνάς, ο ειδικός σύμβουλος του Προέδρου ΕΚΑΒ κ. Χρήστος Κανέλλος, ο Προϊστάμενος του Κέντρου επιχειρήσεων υγείας του ΕΚΑΒ κ. Κων/νος Ουρανής,ο Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Ιωάννης Γούλας, η Διευθύντρια Κέντρου Υγείας Γόννων κ. Μαρία Θεοδώρου, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Γόννων κ. Βασίλειος Σίμος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Μακρυχωρίου κ. Γεώργιος Ντόντος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστος Κρικώνης και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ και Κέντρο Υγείας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω