Την προσεχή Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου, στις 11 π.μ., θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του πάρκινγκ της Φιλελλήνων. Στο περιθώριο των δηλώσεων για την πορεία του έργου στο Δημοτικό Θέατρο, ο κ. Μπέος ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα η παράδοση προς χρήση θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. «Είναι ένα έργο που αποτελούσε επί δεκαετίες χώρο σκουπιδιών, μία  λακκούβα με λάσπη και έγινε με χρήματα των δημοτών».

Για το ιστορικό του, ανέφερε: «Αυτά θα τα πούμε εκείνη τη μέρα. Αν θυμάστε καλά κάποιοι, που δεν θέλω να τους πω αντιπολίτευση, είχαν σημαία ότι λέμε ότι έχουμε 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν έχουμε ούτε ευρώ. Τώρα πως έγινε το έργο και εξοφλήθηκε, ας ψάξουν αυτοί να βρουν. Τη λάσπη και το ψέμα τους τα έχει καταλάβει ο κόσμος. Κάθε μέρα που περνάeι εκτίθενται ανεπανόρθωτα», σημείωσε.

Ετοιμα τα σχολεία για τη νέα σχολική χρονιά

Τέλος, ο δήμαρχος Βόλου ερωτηθείς για την προετοιμασία των σχολείων ενόψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς, ανέφερε ότι έγιναν παρεμβάσεις στο σύνολο των σχολικών μονάδων, τόσο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όσο και της Δευτεροβάθμιας, και τις τελευταίες 20 μέρες το βάρος έχει πέσει στην καθαριότητα και την απολύμανσή τους. «Θα είναι όπως πρέπει και επιβάλλεται για να φιλοξενήσουν τους  μαθητές τους και τους εκπαιδευτικούς», επισήμανε.

Περισσότερα Εδω