Το βράδυ της Τετάρτης, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχτηκε στο Night Out, την Ελίνα Παπίλα στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την λήξη της συνεργασίας της με την πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε στο Star.

Με την πιο ευχάριστη και ειλικρινή διάθεση, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε όλα όσα θέλαμε να μάθουμε τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την πορεία της στην τηλεόραση.

Μάλιστα, η Ελίνα Παπίλα αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είχε κάνει συζητήσεις για να βρίσκεται με δική της στήλη στην εκπομπή Love It, την οποία παρουσίαζε η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

«Έχω μιλήσει για την εκπομπή της Μαλέσκου, πριν ξεκινήσει. Με είχαν καλέσει από τον ΣΚΑΪ, αυτό δεν το έχω ξαναπεί. Πριν ξεκινήσει… Είχαμε μια κουβέντα που έμεινε σε πολύ αρχικό στάδιο να είμαι σε μια στήλη στην εκπομπή που έχει να κάνει με μαμάδες. Έδειξαν ένα ενδιαφέρον να είμαι στην εκπομπή. Μείναμε σε πολύ αρχική κουβέντα, δεν ξέρω πως θα ήταν. Είχα γνωρίσει και την Ιωάννα, πολύ γλυκιά και ευγενέστατη.

Εκείνη την περίοδο που με κάλεσαν, ήμουν 7 μηνών έγκυος και γεννούσα λίγες μέρες αφότου θα ξεκινούσε η εκπομπή. Ήταν η πρώτη φορά που με κάλεσαν να είμαι στην τηλεόραση. Πήγα στο ραντεβού και μιλήσαμε, όλα εξαιρετικά. Τους είπα ότι εγώ γεννάω τέλη Σεπτέμβρη και έτσι το αφήσαμε σε πολύ ωραίο κλίμα» αποκάλυψε η Ελίνα Παπίλα.

Περισσότερα Εδω