Προσκεκλημένος της εκπομπής «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε και για την εμφάνισή του στην έκτακτη εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις εκλογές, με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ρώτησε τον Αλέξη Κούγια αν παρακολούθησε την guest εμφάνιση που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις εκλογές, με τον ποινικολόγο να αναφέρεται στους λόγους για τον οποίο δεν ήθελε να δει τον κ. Λαζόπουλο.

«Εάν γνώριζα ότι θα εμφανιζόταν στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή και ότι τηλεοπτικά θα συνυπήρχαμε με αυτό το υποκείμενο – γιατί είναι υποκείμενο για μένα, όχι γενικά. Οκτώ χρόνια αλλοίωσε την προσωπικότητά μου, να με παρουσιάζει κοντό, να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά μου, με έλεγε ανήθικο, γελοίο. Και στο τέλος να φτάνει στο αποκορύφωμα ότι όταν ανέλαβα τον Κορκονέα στην υπόθεση του Γρηγορόπουλου, να λέει ότι “λάθος Αλέξη βρήκε η σφαίρα του Κορκονέα”; Ότι “έπρεπε η σφαίρα να βρει τον Αλέξη Κούγια;”. Είμαι λαϊκός άνθρωπος αν και πλούσιος, δεν είμαι ανήθικος».

«Κατέστρεψε ανθρώπους ο Λαζόπουλος, κατέστρεψε πολιτικούς, επιχειρηματίες, συναδέλφους του ηθοποιούς… Τώρα έκανε μια στροφή, προσπαθεί να καταστρέψει τους άλλους. Δεν μπορεί επί χρόνια ολόκληρα να χτυπάς μια κοινωνική τάξη, επειδή ψηφίζει ορισμένες επιλογές και από την άλλη μεριά, όταν χάνεις και βλέπεις ότι καταρρέει αυτή η παράταξη που υπηρέτησες, δεν μπορεί να κάνεις τον λαϊκό και μετά όλη σου τη ζωή να την περνάς στο κότερο…».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω