Από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς, την έχουμε απολαύσει σε πολλά πετυχημένα σήριαλ της τηλεόρασης με τελευταίο το “Καφέ της Χαράς” στο οποίο ενσάρκωσε τη Χάιδω! Η 25χρονη δεσποινίδα της παραπάνω φωτογραφίας δεν είναι άλλη από την Χριστίνα Τσάφου!

“Ζήλεψα από μια φίλη οπότε…ορίστε..25… και κάτι…” έγραψε η ηθοποιός κάτω από την φωτογραφία την οποία βρήκε σε κάποιο παλιό επίσημο έγγραφο αφού διακρίνονται οι σφραγίδες. 

Η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί πριν ένα μήνα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή της:

Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός όταν είδα την παράσταση “Ταμπούρλα στη Νύχτα με τον Νίκο Κούρκουλο”. Ο Κάρολος Κουν ήταν ένας μαγικός δάσκαλος. Έχω ζήσει όμορφα πράγματα. Μεγάλωσα με τον πατέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν ότι ήμουν δυο ετών. Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια, δούλευε και είχε άλλο ένα παιδί που μεγάλωνε, άλλη μια κόρη και δυσκολευόταν οικονομικά. Ο πατέρας μου με διεκδίκησε και με πήρε. Μου έλειπε η μαμά μου. Έκλαιγα συνέχεια. Αυτό μου στοίχισε πολύ. Είχα την ελπίδα ότι θα έρθει να με πάρει μια μέρα. Δεν έγινε ποτέ. Με την αδελφή μου δε ζήσαμε μαζί. Δεν έχουμε σχέσεις τώρα, δεν είχαμε κοινά βιώματα.  Όταν ήμουν μικρή ζήλευα. Στην εφηβεία μου πήγα στο σπίτι της μητέρας μου αλλά τελικά έφυγα. 

Λένε ότι τα παιδιά των χωρισμένων χωρίζουν. Έλεγα ότι αν κάνω παιδί δεν θα χωρίσω αλλά χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου. Έπρεπε να γίνει.

 

 

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω