Ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Λάρισας “συμπαραστέκετε στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι χτυπιούνται από την ανάλγητη απόφαση της υπουργού παιδείας κ. Κεραμέως να τους θέσει σε δυνητική αργία. Είμαστε στο πλευρό τους, όπως άλλωστε και οι συνάδελφοί τους και οι μαθητές και μαθήτριές τους.

Οι εργαζόμενοι/ες βιώνουν ακόμη μια φορά τον αυταρχισμό της κυβέρνησης της Ν.Δ. Μόνιμος και σταθερός στόχος της κυβέρνησης η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, η ελευθερία της έκφρασης και της γνώμης των εργαζομένων.

Ο κατάλογος των διώξεων μεγάλος και απόλυτα αποκρουστικός. Η προσπάθεια επιβολής της ακραία νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Ν.Δ. πάει χέρι – χέρι με διώξεις, εκφοβισμούς, βία. Στους χώρους δουλειάς, στα Πανεπιστήμια, στα σχολεία.

Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες για τη ΝΔ είναι αναλώσιμοι και αναλώσιμες. Η εργασία δεν αντιμετωπίζεται από την πολιτική ηγεσία του εκάστοτε υπουργείου ως δικαίωμα των πολιτών αλλά σαν προνόμιο που η αλαζονεία της εξουσίας αφαιρεί αποφασίζοντας και διατάσσοντας.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει στήσει ένα καθεστώς πλήρους αδιαφάνειας, επιθετικού ελέγχου και επιβολής σιωπητηρίου παντού. Θα πάρει την απάντηση από τον λαό.

Να δώσουμε όλοι και όλες τον αγώνα για τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα.

Ενάντια στην τρομοκρατία, τον αυταρχισμό, την ισοπέδωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω