Ο σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου και πήρε θέση στην υπόθεση με την καταγγελία για βιασμό που έκανε η Έλενα Αθανασοπούλου κατά του Κώστα Κωστόπουλου.

Ο Νίκος Ζερβος εξέφρασε την άποψη ότι η συγκεκριμένη ηθοποιός ψεύδεται προκειμένου να έρθει στο προσκήνιο και να κερδίσει λίγη δημοσιότητα ή κάποιον ρόλο.

«Το περίμενα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο τώρα που άνοιξε όλη αυτή η ιστορία με το #metoo. Πολλές κοπέλες έχουν δίκιο, δεν λέω ότι έχουν όλες άδικο αλλά ήταν και φυσικό ότι κάποιες κοπέλες θα προσπαθούσαν να το εκμεταλλευτούν όλο αυτό για να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα, κάποιο ρόλο…»

Τον ξέρω τον Κωστόπουλο, είναι συνάδελφός μου. Δεν είμαστε φίλοι. Αυτός κάνει τηλεόραση, εγώ κάνω σινεμά. Είναι εντάξει άνθρωπος. Δεν έχω ακούσει γι’ αυτόν ούτε μισή διαμαρτυρία. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι στημένο.

Δε θα κάτσω να ψάξω γιατί το κάνει. Μπορεί να μην την πήρε σε κάποιον ρόλο. Η κοπέλα θα κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας και ότι άλλο κερδίσει… Δεν έχω αποδείξεις, δεν ήμουν και δίπλα για να ξέρω αλλά ξέρω τον σκηνοθέτη λέω ότι κατά 99% δεν έγινε αυτό το πράγμα.

Αν χρειαστεί θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο. Μπορεί σε μια πρόβα ή ένα γύρισμα να ψιλοφλερτάρεις με μια κοπέλα. Αν αυτό το πάρεις και το κάνεις βιασμό… Είναι τόσο χοντρή αυτή η λέξη. Θα μπορούσε να πεί ότι της την έπεσε. Δε ξέρω αν υπήρξε φλερτ. Ο ίδιος λέει ότι δεν υπήρχε» είπε ο Νίκος Ζερβός.

Περισσότερα Εδω