Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» τη συνέντευξη που παραχώρησε χθες στο «Πάμε Δανάη» η Μαρία Κίτσου.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» τα «έβαλε» με τους δημοσιογράφους και τις εκπομπές, με την Ελεονώρα Μελέτη να αντιδράει στα λεγόμενα της ηθοποιού.

«Είναι άγριο να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να προσπαθούν σαν όρνια να βγάλουν το παραμικρό» ήταν η δήλωση που έκανε η Μαρία Κίτσου. 

«Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ήταν ηθοποιός και πριν απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση. Δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του Mega.

«Δεν υπάρχει λόγος ακόμα και όταν σε πειράζει τόσο πολύ αυτή η έκθεση, όταν εκτίθεσαι μέσα από μια συνέντευξη να το τονίζεις. Ή σταμάτα να εκτίθεσαι ή μη ξανακάνεις κάτι τόσο εμπορικό στην τηλεόραση ή να παραμείνεις στο Εθνικό Θέατρο που έχει μια ποιότητα και μια ελεγχόμενη προβολή. Μην εκθέτεις και μη χαρακτηρίζεις ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους και τους αποκαλείς όρνια. Δεν είμαστε όρνια ρε φίλε» ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη.

Περισσότερα Εδω