Λίγες μόνο ημέρες μας χωρίζουν από τις Ευρωεκλογές και ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης 22/5 στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Action 24. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο σχολιάζεται ο τρόπος ζωής του τονίζοντας πως «αυτός είναι» και δεν σκοπεύει να αλλάξει.

«Δεν πρόκειται να αλλάξω αυτό που είμαι. Αν θέλετε ξύλινο λόγο, και κάποιον που να κρύβεται και να μην είναι διαθέσιμος στον κόσμο, βρείτε άλλον… Όσοι ασχολούνται και σχολιάζουν το αν ένας νέος άνθρωπος πάει σε έναν φίλο του που κάνει πρεμιέρα, ας σχολιάσουν με τον ίδιο τρόπο και τις δράσεις που κάνουμε, ειδικά στο κομμάτι της εγκληματικότητας και τον γυναικοκτονιών» είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης,

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν πήγαινε στα μπουζούκια; Είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού. Αυτός είμαι. Είμαι λαϊκός αριστερός…Στο πιο σημαντικό χαρτοφυλάκιο της χώρας, τα οικονομικά, το κατέχω πολύ καλύτερα από τους κυβερνώντας που δεν έχουν επιχειρήσει ποτέ στη ζωή τους, ούτε έχουν πετύχει όπως εγώ» πρόσθεσε.

Περισσότερα Εδω