Μέλη του Κοινωνικού  Εθελοντικού  Δικτύου «#Κανείς_ Μόνος» ,  πραγματοποίησαν επισκέψεις σε ιδρύματα και κοινωνικές δομές του δήμου Λάρισας , πάντα με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων κατά της πανδημίας ,στο πλαίσιο των κοινωνικών  επαφών του Δικτύου και κυρίως της συνδιαλλαγής και αλληλεπίδρασης με τις συγκεκριμένες δομές.

Σκοπός των δράσεων ήταν να παραδοθούν δώρα, είδη ένδυσης και παιχνίδια που είχαν συλλέξει οι εθελοντές μας καθ΄ όλη τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών, καθώς  και μετά από αυτές , προκειμένου να προσφερθούν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες συμπολιτών μας. Συγκεκριμένα, έγινε παράδοση των συλλεχθέντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων, στο Δημοτικό Γηροκομείο της πόλης και στη δομή Γιάννουλης του Παραρτήματος Α.μεΑ. «Ο Αριστεύς».

Για μια ακόμη φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλον τον κόσμο που πάντα ανταποκρίνεται με εντυπωσιακή προθυμία σε κάθε μας δράση και κυρίως  ένα μεγάλο  « ευχαριστώ» στην καρδιά του Δικτύου #Κανείς Μόνος, τους εθελοντές μας, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν σε θέση να υλοποιήσουμε όλες αυτές τις όμορφες πράξεις αγάπης.

Σε κάθε προσπάθεια για την ευόδωση του σκοπού μας, είναι πολύτιμη η διάθεση προσφοράς και γι’ αυτό είμαστε εδώ για όσους θέλουν να αποτελέσουν μέλη του Δικτύου #Κανείς Μόνος,  προσφέροντας έμπρακτα την αλληλεγγύη σε ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη από στήριξη, ζεστασιά και αγάπη.

Είμαστε Πολλοί-Γινόμαστε Περισσότεροι- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και #Κανείς Μόνος μια αλυσίδα ζωής για όλους τους συνανθρώπους μας!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω