Δύσκολες ώρες για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία αποχαιρέτησε χθες το απόγευμα 28/11 μια γυναίκα η οποία πορεύθηκε στο πλευρό της περισσότερα από 40 χρόνια: τη Μαρία Πνευματικού, όπως αναφέρει ο Νίκος Νικόλιζας στην Espresso.

Η Μαρία δεν ήταν για την Πίτσα Παπαδοπούλου απλώς η γυναίκα που της έκανε δημόσιες σχέσεις ή που την προστάτευε σε κάθε βήμα της. Ήταν η ίδια η οικογένειά της! «Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου.

Η Μαρία ήταν ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος, που αγαπήθηκε από όλους όσοι τη γνώριζαν. Θα μου λείψει πάρα πολύ» είπε με λυγμούς στην εφημερίδα η Πίτσα Παπαδοπούλου, λίγο μετά το τέλος της εξοδίου ακολουθίας. Η λατρεία της Μαρίας Πνευματικού για την τραγουδίστρια ήταν κάτι μοναδικό. Κάτι που θα ήθελαν να έχουν όλοι οι καλλιτέχνες στο πλευρό τους. Άνθρωπος με ήθος, συνέπεια και κυρίως αξία σε όσα έλεγε με όσους συναναστρεφόταν. Πολλές φορές έβαζε ως βράχο τον εαυτό της μπροστά για να προστατεύσει την αγαπημένη της ερμηνεύτρια.

Όσοι γνωρίζουν την Πίτσα Παπαδοπούλου ξέρουν ότι δεν πήγαινε σχεδόν πουθενά χωρίς την αγαπημένη της Μαρία. Ήταν η σκιά της και ο άνθρωπος που εμπιστευόταν σε όλες τις πτυχές της ζωής της! Μια γυναίκα που η φιλία τους άρχισε στα πρώτα βήματα της τραγουδίστριας και συνεχίστηκε μέχρι και πριν από μερικά εικοσιτετράωρα. Οταν το νήμα της ζωής κόπηκε για τη Μαρία απρόσμενα.

Με σπαρακτικά λόγια η Πίτσα Παπαδοπούλου, με ανάρτησή της στο προφίλ της, έγραψε για τον χαμό του φύλακα αγγέλου της: «Αγαπημένο μου Μαράκι. Φίλη μου και αδερφή μου! Είναι μεγάλη η απώλειά σου, όλα αυτά τα χρόνια ήσουν δίπλα μου στα καλά και στα δυσάρεστα. Δυστυχώς, “έφυγες” και μας πίκρανες όλους με τη φυγή σου. Αγαπήθηκες τόσο πολύ από όλο τον κόσμο και η λύπη είναι μεγάλη. Κανείς δεν περίμενε να ακούσει ότι δεν θα σε ξαναδούμε, αλλά θα ζεις πάντα στις καρδιές και στο μυαλό μας. Σε ευχαριστώ για όλα τα καλά σου και θα είσαι πάντα δίπλα μου, κι ας μην μπορώ να σε δω. Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα, Μαρία μου. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου». Στην ανάρτηση της ερμηνεύτριας, δεκάδες σχόλια χρηστών έγραφαν για τη μοναδική φιλία που είχαν οι δύο γυναίκες, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε χθες, στις 15.00, στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλων Ταξιαρχών στο Πεδίο του Άρεως, με τη σπουδαία ερμηνεύτρια συντετριμμένη να αποχαιρετάει για πάντα την αγαπημένη της Μαρία!

Περισσότερα Εδω