Στις αρχές του Νοέμβρη, η Τουρκάλα ηθοποιός Berguzar Korel που έγινε γνωστή και στη χώρα μας στον ρόλο της «Σεχραζάτ» στην σειρά «Χίλιες και μία νύχτες», εξομολογήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον δύσκολο τοκετό που είχε για να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

«Γεννούσα για 11 ώρες, ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένος γύρω από το λαιμό του μωρού που ήταν αναποδογυρισμένο. Η ιστορία της γέννησης της Λεϊλά ήταν μοναδική από την πρώτη μέρα. Αν και είχαν περάσει αρκετές ώρες και το σώμα μου ήταν πλήρως προετοιμασμένο για τον τοκετό, το κοριτσάκι μας και πάλι δεν ήθελε να γεννηθεί.

Μετά από επίπονες 11 ώρες στο νοσοκομείο, η Λεϊλά γεννήθηκε στις 10 το πρωί, όπως είπε ο γιατρός μ’ έναν κοντό ομφάλιο λώρο τυλιγμένο στο λαιμό της. Ένας άλλος λόγος που δεν μπορούσε να γεννηθεί το κοριτσάκι μας, παρόλο που ήμασταν έτοιμοι για ώρες, οφείλεται στ’ ότι ήταν αναποδογυρισμένο. Έτσι γεννήθηκε το όμορφο κοριτσάκι μας και κοιτάζοντας ψηλά τον ουρανό» περιέγραψε η Τουρκάλα ηθοποιός.

Η Μπεργκιουζάρ Κορέλ είναι παντρεμένη με τον δημοφιλή ηθοποιό Χαλίτ Εργκέντς, γνωστό για τον ρόλο του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς στην ομώνυμη σειρά. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά και πλέον κρατά στην αγκαλιά του και το κοριτσάκι του, την μικρή Λεϊλά.

 

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω