Η Δωροθέα Μερκούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» όπου και απάντησε για το περιστατικό με γνωστό εφοπλιστή στη θεατρική παράσταση «Πεταλούδες στο στομάχι» στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Το θέατρο του Νέου Κόσμου γνωστοποίησε στο συμβάν με δημόσια ανακοίνωση: «Την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, κατά τη διάρκεια της παράστασης “Πεταλούδες στο στομάχι”, ο θεατής, κ. Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Βερνίκος απηύθυνε προς τους ηθοποιούς της παράστασης χαρακτηρισμούς, που για λόγους κοσμιότητας δεν θα επαναλάβουμε.

Μόλις βεβαιωθήκαμε από τους παριστάμενους για την ταυτότητα του συγκεκριμένου, διαμαρτυρηθήκαμε έντονα εξωδίκως» – Δες ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση.

Λίγες ώρες μετά ο γνωστός εφοπλιστή με επιστολή του, ζήτησε συγγνώμη από τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης, ενώ για το συμβάν μίλησε η ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη στον ΣΚΑΪ.

«Δεν έβριζε ακριβώς, έκανε κριτική. Αυτό που σκεφτόταν το έλεγε δυνατά, αλλά ήταν λίγο με περίεργες λέξεις. Δεν ζήτησε συγγνώμη αμέσως, έφυγε. Ζήτησε συγγνώμη, αφού ο παραγωγός μας πήρε τον δικηγόρο και πήγαμε σαν θέατρο να κινηθούμε νομικά.

Ήμουν στη σκηνή, αυτό το έργο έχει να κάνει με τον έρωτα και την αγάπη. Οπότε καταλαβαίνεις ότι έχει να κάνει και με την σεξουαλικότητά μας, κάτι το οποίο είναι πολύ φυσιολογικό», ανέφερε για το συμβάν με τον εφοπλιστή η Δωροθέα Μερκούρη.

Και πρόσθεσε για όσα ειπώθηκαν από τον εφοπλιστή κατά τη διάρκεια της παράστασης: «Ήταν άσχημο, δεν ήταν ωραίο, εγώ ένιωσα περίεργα και δεν άκουγα ακριβώς τι έλεγε, αλλά άκουσα τι έλεγε για τα άλλα παιδιά. Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα», είπε η Δωροθέα Μερκούρη.

Δες στο παρακάτω βίντεο την ηθοποιό να μιλά για το συμβάν μετά το 12:00

Περισσότερα Εδω