Μοιράσου το αρθρο!

Στη δωρεά ενός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή προχώρησε το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ σε συνεργασία με την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β-ΜΑΓNΗΣΙΑΣ (Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου -Μαγνησίας) προς τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Νομού Μαγνησίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «πιο συγκεκριμένα, έναν πλήρη ηλεκτρονικό υπολογιστή προσέφεραν την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2022, το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου -Μαγνησίας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β-ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ), στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Νομού Μαγνησίας στο πλαίσιο της ελάχιστης συμβολής τους στη κάλυψη των λειτουργικών του αναγκών , επιδιώκοντας με το τρόπο αυτό να συνδράμουν στην αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση του έργου που αυτός επιτελεί.

Τον ηλεκτρονικό υπολογιστή παρέδωσε στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γεώργιο Μαντζάνα και τη Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου Κα. Κερασία Συλλογίστου, ο Πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ κ. Λάμπρος Βελούδος , συνοδευόμενος από μέλη της Διοίκησης του Τμήματος και ο Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β-Μαγνησίας κ. Ελευθέριος Κακάβας συνοδευόμενος από τον Ταμία της ένωσης κ. Κωνσταντίνο Σάμψων .

Κατά την παραλαβή του, ο κ. Μαντζάνας ευχαρίστησε την ΑΧΕΠΑ και την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β-Μαγνησίας για την προσφορά του εξοπλισμού υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη δωρεά θα ενδυναμώσει το έργο του Συλλόγου βοηθώντας στην εύρυθμη λειτουργία του επ’ ωφελεία όλων των οικογενειών που αυτός υποστηρίζει.

Όπως ανέφερε, ενέργειες σαν κι αυτή αναδεικνύουν την ουσιαστική αλληλεγγύη σε ευαίσθητους φορείς της κοινωνίας του Βόλου όπως ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων AMEA Νομού Μαγνησίας και για το λόγο, αυτό, είναι άξια συγχαρητηρίων και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Από τη πλευρά του, ο κ. Βελούδος εκπροσωπώντας τα μέλη της τοπικής ΑΧΕΠΑ όπως και οι εκπρόσωποι της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β κ.Κακάβας και Σάμψων , υπογράμμισαν ότι τα Τμήματα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ και η Ε.ΣΠΕ.Ε.Β-Μαγνησίας όπως πάντα, στέκονται αρωγοί και ανταποκρίνονται σε κάθε έκκληση για βοήθεια, ειδικά όταν αφορά σε Συλλόγους, όπως είναι ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων AMEA Νομού Μαγνησίας που με το έργο του συμβάλλει και προσφέρει τόσα πολλά στη κοινωνία».

Περισσότερα Εδω