Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου διοργανώνουν μία σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο 28 – 29 Μαΐου.
Η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Αντωνία Χασιώτη αναφέρει σχετικά: «Κατά την διάρκεια της πανδημίας (covid-19) ίσως ξεχάσαμε κάποιους απαραίτητους προληπτικούς ελέγχους για τη διατήρηση της υγείας μας. Η πρόληψή έχει ιδιαίτερη σημασία για την υγεία, την ευεξία και τη μακροζωία. Ο περιοδικός προληπτικός έλεγχος αποτελεί μέσο προσέγγισης νοσημάτων ώστε να διαγνωσθούν έγκαιρα και να αντιμετωπισθούν πριν την δημιουργία μη αναστρέψιμων επιπλοκών».
Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Η δράση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Οι εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης θα γίνουν στο ΚΑΠΗ Βελεστίνου
• Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, ώρες: 18:00 μμ – 20:30 μμ
• Σάββατο 29 Μαΐου 2021 και ώρες 08:30 πμ – 12:00 μ
υπό την ιατρική επίβλεψη του ορθοπεδικού κ. Γκότση Ιωάννη

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο: 2425023794
Ώρες επικοινωνίας: 8:00πμ έως 13:00μμ Υπεύθυνος/η επικοινωνίας: Ασπρούδη Ειρήνη / Βλάχου Αθηνά

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

Περισσότερα Εδω