Μοιράσου το αρθρο!

Στη διεξαγωγή δωρεάν σεμιναρίου από την British Counsil με θέμα την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας προχωρά η Πορεία Υγείας.

Η «Πορεία Υγείας» ανακοινώνει την διεξαγωγή δωρεάν σεμιναρίου του British Council, με θέμα «Life Skills | Δημιουργώντας εναλλακτικά μονοπάτια για την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας» και απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών.

Ειδικότερα, το British Council στο πλαίσιο του προγράμματος Life Skills | Δημιουργώντας εναλλακτικά μονοπάτια για την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας προσκαλεί νέους και νέες από τον Βόλο να δηλώσουν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό εργαστήριο που διοργανώνει στην πόλη το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, 10.00–16.00.

Το εργαστήριo είναι βιωματικού χαρακτήρα, έχει διάρκεια 6 ωρών και προσφέρεται δωρεάν στην «ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ», Κέντρο Θεραπειών και Εκπαίδευσης, Κ.Καρτάλη 297  στο Βόλο (γωνία με Γ. Δήμου, 1ος όροφος).

Το «Life Skills» είναι ένα πρόγραμμα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης νέων που έχει ως στόχο να εξελίξει τις επαγγελματικές προοπτικές των νέων (18 έως 30 ετών) που βρίσκονται είτε εκτός εκπαίδευσης, απασχόλησης, ή κατάρτισης, είτε που επιθυμούν μια θετική αλλαγή σταδιοδρομίας στην καριέρα τους, ώστε να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Μέσα από τα εργαστήρια του Life Skills οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν τη μετάβαση την οποία βρίσκονται, να αναγνωρίσουν τις εμπειρίες και τα ενδιαφέροντα τους, να διευρύνουν την αντίληψη τους γύρω από την έννοια της κοινωνικής οικονομίας και τέλος να διαμορφώσουν ένα πλάνο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Όσοι νέοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ.

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=wXVirt3MRkCyoWJFosyj7I_5SrKL1NxLntcRYrGBl11UNEhCVjNSSlVQU05BM0c3QlNCT1dMVzZTSi4u

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.britishcouncil.gr ή στο Email : Vangelis.Kravvaritis@britishcouncil.gr

Περισσότερα Εδω