Θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά διαγνώστηκε ο Γιώργος Πατούλης. Ο Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της υγείας του, αποκαλύπτοντας ότι έχει την μετάλλαξη Όμικρον.

«Είμαι χωρίς συμπτώματα. Κάναμε τυχαία rapid test με τους συνεργάτες μου και βρέθηκα θετικός χθες το πρωί. Μέχρι τώρα δεν έχω συμπτώματα, από την άλλη πλευρά πρέπει να προχωρήσουμε στη διαδικασία της απομόνωσης για να μην μεταδώσουμε τον ιό και έτσι εκτελούμε την εργασία μας, διαδικτυακά. 

Πέρσι τέτοια περίοδο, πριν τους εμβολιασμούς, είχα περάσει ξανά τη διαδικασία της νόσησης. Είμαι καλά σήμερα. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να μετράμε την θερμοκρασία και τον κορεσμό του οξυγόνου. Απ’ ό,τι φαίνεται έχω τη μετάλλαξη Όμικρον. Αυτή τη στιγμή, η μετάλλαξη – τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους –  αυτή έχει μεγάλη μεταδοτικότητα, αλλά όχι υψηλή νοσηρότητα. Σαρώνει τα πάντα.

Ο γιος μου Αλέξανδρος μένει σε συγγενικό σπίτι, ώστε να μην υπάρξει κανένα θέμα. Έχει εμβολιαστεί με δύο εμβόλια, δεν έχει κανένα σύμπτωμα. Όλοι θα το περάσουμε» ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης.

Δες όσα είπε ο Γιώργος Πατούλης στο απόσπασμα:

 

Περισσότερα Εδω