«Η παρουσία σήμερα στην Λάρισα ενός κορυφαίου, ιστορικού στελέχους του κόμματος, πρώην προέδρου του, και επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ, καταδεικνύει ότι η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη ενωμένη, συμπαγής και αισιόδοξη δίνει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον αγώνα για την μεγάλη νίκη, την ισχυρή αυτοδυναμία. Επιπλέον, η έλευση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Λάρισα δείχνει και τη σημασία που αποδίδει η ΝΔ στην εκλογική μας περιφέρεια, στοχεύοντας στην εκλογή και 4ης γαλάζιας έδρας».

Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τέως προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον νομό.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, που μαζί με άλλους υποψήφιους βουλευτές και κομματικά στελέχη, συνόδευσε τον ευρωβουλευτή της ΝΔ στις επισκέψεις και τις συναντήσεις του στη Λάρισα και την Αγιά, επισήμανε ότι «αναμφίβολα, το ποσοστό που έλαβε και εδώ η ΝΔ στις εκλογές της 25ης Μαΐου ήταν θριαμβευτικό. Καθώς, όμως, οι εκλογές που θα λάβουν χώρα σε τρεις ημέρες θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση, με άδειες τις κάλπες, όχι μόνον πρέπει να επαναληφθεί αυτό που έγινε στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, αλλά το μήνυμα να γίνει ισχυρότερο, αποκλείοντας τις όποιες ανεπιθύμητες παρενέργειες μπορεί να προκύψουν από την είσοδο μικρών κομμάτων διαμαρτυρίας στην Βουλή. Οι Έλληνες πολίτες έδειξαν ξεκάθαρα ότι επιθυμούν πολιτική σταθερότητα και συνέχιση της κυβερνητικής πολιτικής της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους. Κι αυτό μόνον μια ισχυρή αυτοδυναμία της ΝΔ μπορεί να το εξασφαλίσει. Γι’ αυτό και πάλι καλούμε όλες και όλους την Κυριακή αυτή να δώσουν το δυναμικό παρών τους για την Ελλάδα που όλοι ελπίζουμε και οραματιζόμαστε».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω