Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της  Βίας, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και το Κέντρο Κοινότητας  διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ‘’Οψεις της Ενδοοικογενειακής Βίας’’ την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Πυργετού.

Η Ενημέρωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Αστυνομικής Δ/νσης Λάρισας και την Προϊσταμένη κα Σάλμα Σοφία,  καθώς και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών κ. Χαρισμανίδη Πρόδρομο.

Στόχος είναι  η ανάδειξη του κοινωνικού προβλήματος της βίας , η ευαισθητοποίηση των γονέων, η πρόληψη και η κινητοποίηση των πολιτών και η ορθή αντιμετώπιση του συλλογικά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος του Δ.Δ. Κάτω Ολύμπου, Βλάχος Αθανάσιος, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Πυργετού, Μαρία Παναγιωτοπούλου καθώς και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό, η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η Προϊσταμένη των Κοινωνικών Δομών και το  Προσωπικό του Δήμου (‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’, ΚΑΠΗ, Βιβλιοθήκη, Κέντρο Κοινότητας) και ο Εκπρόσωπος του προγράμματος αυτοβοήθειας.

Η δράση αυτή έχει προγραμματιστεί να συνεχιστεί στα σχολεία του υπόλοιπων δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω