Στο επίκεντρο παραμένει η υπόθεση της Κιβωτού του κόσμου με τις καταγγελίες που έρχονται στο φως να έχουν σοκάρει το Πανελλήνιο και τις έρευνες της Αστυνομίας να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο μικροσκόπιο της ανεξάρτητης Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος έχουν μπει τα περιουσιακά στοιχεία όσων σχετίζονταν με τα οικονομικά της ΜΚΟ, του πατρός Αντωνίου, της πρεσβυτέρας κι άλλων προσώπων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 19χρονος, πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού» έκανε την πρώτη καταγγελία. Η μητέρα του 19χρονου πρώην τροφίμου μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και μεταξύ άλλων, τόνισε πως το μόνο που ζητά είναι δικαιοσύνη για την γιο της.

«Ο γιος μου θα δικαιωθεί και εγώ μαζί του για αυτό που περάσαμε. Με λόγια δεν λέγεται αυτό που πέρασε το παιδί. Αυτοί έμεναν στο οροφοδιαμέρισμα με τη γυναίκα του και είχε και ένα δωμάτιο ησυχαστήριο ο πάτερ. Τι δουλειά έχει το παιδί μου 7 η ώρα που ξυπνάγανε να του πηγαίνει πρωινό και αυτή να χτυπάει την πόρτα για να ανοίξει όσο ήταν μέσα ο γιος μου. Πες μου ήξερε ή δεν ήξερε;», είπε αρχικά η μητέρα του 19χρονου αναφερόμενο στον πατέρα Αντώνιο και την σύζυγό του. «Το μόνο που ζητάω είναι δικαίωση στο γιο μου, τίποτα άλλο», κατέληξε η μητέρα του 19χρονου αγοριού.

Η κατάθεση του 19χρονου στην αστυνομία
O 19χρονος έδωσε κατάθεση σε αστυνομικούς και ουσιαστικά ήταν εκείνος που προκάλεσε την έρευνα που ακολούθησε. «Εγώ πήγα να ξαπλώσω δίπλα του και όποιο μαξιλάρι έπαιρνα για να ακουμπήσω το κεφάλι μου, μου το έπαιρνε και το πετούσε στο πάτωμα, για να ξαπλώσω στο μπούτι του. Επίσης να πω ότι στο δωμάτιό του είχε ένα γραφείο και δίπλα σε αυτό είχε ένα πουφ, όπου καθόμουν εγώ συνήθως. Κάποιες φορές καθόταν κι αυτός εκεί και με έβαζε στα γόνατά του, προσπαθώντας να με τραβήξει προς τα γεννητικά του όργανα, αλλά δεν τον άφηνα».

«Ένα άλλο πρωινό, εκεί που κοιμόμουν, κατάλαβα ότι ο πατέρας έτριβε το γεννητικό του όργανο στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, πάνω από τα ρούχα του. Εγώ ξύπνησα, κοπάνησα το χέρι μου από τα νεύρα μου και κάθισα απέναντί του. Για 5 λεπτά δεν μιλούσε κανένας μας και μετά με εντελώς φυσιολογικό ύφος μου είπε “γιατί κάθεσαι εκεί; Eλα δίπλα μου”» είχε δηλώσει ο ίδιος στην κατάθεσή του.

 

Περισσότερα Εδω