Ο Διονύσης Σαρακίνης κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του MasterChef, ωστόσο κατέκτησε τη δεύτερη θέση μιας και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αναδείχθηκε η νικήτρια του μαγειρικού διαγωνισμού. Ο 28χρονος μάγειρας παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και στην Κατερίνα Καραβάτου και μίλησε για όλα!

«Δεν ήταν διαφορετικός ο χαρακτήρας μου ήταν ο ίδιος. Αλλά έχουν φύγει όλα, έχουμε φτάσει στον τελικό, δεν έχω κάτι να κοντραριστώ. Ήμουν με την Μαργαρίτα, δούλεψα, μαγείρεψα με κανένα άγχος. Είτε εγώ θα νικούσα είτε η Μαργαρίτα. Δεν υπήρχε χώρος να έχω σκοτούρες στο κεφάλι μου. Ήμουν χαρούμενος, ήμουν εκεί, το ζούσα. Ήθελα να το κερδίσει η Μαργαρίτα, δεν ντρέπομαι να το πω. Φαινόταν από την αρχή, έχεις ένα μαγειρικό ταλέντο δίπλα σου, το σέβεσαι» ανέφερε αρχικά ο Διονύσης Σαρακίνης.

 

«Είναι βαρύς ο εγκλεισμός. Χωρίς να το καταλάβω δεν μου πήγε καλά. Μπορεί να νόμιζα ότι πήγαιναν καλά τα πράγματα και δεν με έχει επηρεάσει και όλα καλά. Δεν πήγαν έτσι σίγουρα. Υπάρχει ανταγωνισμός, είναι ένα παιχνίδι. Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει, να παίξει με τα όποια όπλα διαθέτει. Είτε είναι μαγειρικά είτε είναι ο χαρακτήρας. Πώς θα πολεμήσεις. Το έχω παραδεχτεί ότι έχω κάνει λάθη μέσα στον διαγωνισμό. Πολύ παρεξηγημένο όταν έστειλα την Μαργαρίτα στον εξώστη»

 

«Η Μαρίνα είναι καλή μαγείρισσα. Όταν θες να κάνεις σωστή δουλειά θα επιλέξεις σωστούς μάγειρες. Την ήθελα στην ομάδα μου, ως εκεί. Κρατάω γενικά πράγματα. Αν μου κάνεις κάτι και δεν μου ζητήσεις συγγνώμη, είναι βαρύ. Αυτό βγήκε άσχημα, έπαιξε ρόλο ο εγκλεισμός. Άλλα λέμε μπροστά και άλλα πίσω στις κάμερες. Αλλά μαθαίνονται όλα. Οι συμπεριφορές της μέσα στο σπίτι με πείραξε. Μπήκε με στρατηγική στο σπίτι. Δεν ήταν μια μαγειρική κόντρα, αλλά προσωπική» τόνισε κατηγορηματικά για την Μαρίνα Ντεμολλάι.

 

«Σίγουρα σε πολλά πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνω έβγαινα φάουλ. Ακόμα και για μένα. Σίγουρα θα μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα, είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου. Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στον διαγωνισμό ξέραμε όλοι πότε γράφουν οι κάμερες, πότε τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά, πότε μας παρακολουθούν, πότε ξέρουν τι λέμε. Δεν είναι πολύ ωραίο να λέμε ότι πίσω από τις κάμερες αυτός και αυτός ήταν διαφορετικός. Όλοι ήμασταν το ίδιο» δήλωσε ο Διονύσης Σαρακίνης.

 

Περισσότερα Εδω