Στο σπίτι της στην Γλυφάδα επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης η Διονυσία Κουκίου μετά την συμπληρωματική κατάθεση για την ληστεία που της προκάλεσε τρόμο, όταν τρεις άνδρες της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της.

Την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της, την απείλησαν και την ανάγκασαν να τους οδηγήσει μέσα στο σπίτι της. Η Διονυσία Κουκίου περιέγραψε πως οι τρεις κουκουλοφόροι την απείλησαν ότι θα τη χτυπούσαν, υποχρεώνοντάς την έτσι να τους ανοίξει για να μπουν στο σπίτι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, οι δράστες της άρπαξαν μετρητά αλλά και χρυσαφικά υψηλής αξίας. Η Διονυσία Κουκίου επέστρεψε στο σπίτι της στην Γλυφάδα με φωτογράφους και δημοσιογράφους να βρίσκονται εκεί περιμένοντας τις δηλώσεις της για την ληστεία που της προκάλεσε τρόμο.

«Μπήκα στο αυτοκίνητό μου, κοίταξα δεξιά – αριστερά, δεν υπήρχε κάτι και την ώρα που πήγα να τραβήξω την πόρτα για να κλείσει βρέθηκε κάποιος από πάνω μου. Μου είπε: Μη μιλάς, κάνε ότι σου πω γιατί αλλιώς θα σε σφάξω» δήλωσε κατά την επιστροφή της στο σπίτι στην Γλυφάδα.

Η Διονυσία Κουκίου ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης (και όχι σήμερα το πρωί) καθώς ξεκινούσε να πάει στη δουλειά της και στο κέντρο αισθητικής το οποίο διατηρεί. 

Δες παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις της Διονυσίας Κουκίου:

Περισσότερα Εδω