Διανομή ρουχισμού θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ελασσόνας στο πλαίσιο της στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας  μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Κοινωνικού Βεστιαρίου του δήμου, παρέχει ουσιαστική βοήθεια (είδη πρώτης ανάγκης) σε απόρους δημότες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που δεν διαθέτουν αγοραστική δύναμη και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Η διάθεση του ρουχισμού στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στους σεισμόπληκτους που έχουν εγγραφεί σε αυτό, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 και την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09.00 – 13.00 στο χώρο του Δημοτικού Ωδείου – Δήμου Ελασσόνας ( δίπλα στο Τοξωτό Πέτρινο Γεφύρι ).

Η διανομή θα γίνει σύμφωνα με τους κανόνες για την αποφυγή συγχρωτισμού και την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τόσο των ανθρώπων του Κοινωνικού Παντοπωλείου όσο και των ωφελούμενων (Υποχρεωτική Μάσκα και Γάντια). Καλούνται οι ωφελούμενοι να φέρουν μαζί τους τσάντες για τη μεταφορά του ρουχισμού.

Για επιπλέον πληροφορίες οι ωφελούμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Κοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων κα Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη στα τηλέφωνα: 2493025440 και 6945591722.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω