Ο Σύλλογος «Νίκη» Λάρισας έδωσε το δυναμικό της παρόν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικού Νεανίδων, που έλαβε χώρα στην Αθήνα με συμμετοχή παραπάνω από 100 αθλητριών .

Κάτι παραπάνω από επιτυχής θεωρείται και η παρουσία του συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ομαδικού (Ανσάμπλ) Β’ Κατηγοριών (Νεανίδων), όπου σε αγώνες που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη (Ε.Γ. Μίκρας, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», στις 23-25 Ιουλίου 2021) η ομάδα του ανσάμπλ νεανίδων επέστρεψε με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της, συγκεντρώνοντας στις 5 κορδέλες 18,800 βαθμούς.Η διοίκηση συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες Κατσανούλη Ελευθερία, Λάμπα Εβελίνα, Χατζοπούλου Μαρία, Πλιάτσικα Πηνελόπη και Μπουκουβάλα Δέσποινα -που πέτυχαν το στόχο τους και πήραν μόρια για της σχόλες –ΑΕΙ.

Η «Νίκη» έδωσε το δυναμικό της παρών και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικού Νεανίδων, που έλαβε χώρα στην Αθήνα στο Κλειστό Γυμναστήριο “Σοφία Μπεφόν” στο Π. Φάληρο από τις 28/07 έως 01/08/2021., με συμμετοχή πλέον των 100 αθλητριών, κατακτώντας την 9η θέση στο σύνθετο ομαδικό νεανίδων, με 140,650 βαθμούς-(ΚΑΝΙΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΚΙΟΥΣΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ΚΑΠΛΑΝΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ , ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ)

Αξίζει να σημειωθεί πως οι νεαρές αθλήτριες του συλλόγου αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη κατηγορία, με αξιοζήλευτες επιδόσεις, καθώς: Η Μ. Κιούση πέρασε με την 6η καλύτερη βαθμολογία όλων των αθλητριών του αγώνα στον τελικό της κορδέλας κατακτώντας στα τελικά του αγωνίσματος την 4η θέση (29η θέση στο σύνθετο), ενώ η Αγγ. Κανιούρα έχασε για λίγο ως δεύτερη αναπληρωματική τον τελικό στο στεφάνι, μετά από εξαιρετική εμφάνιση (47η θέση στο σύνθετο).
Οι αθλήτριες Καπλάνη Περσεφόνη-48η θέση στο σύνθετο , Κατσαρού Ευθυμία-67η θέση, Ευστάθιου Παρασκευή και Χατζόπουλου Μαρία επιβεβαίωσαν, παρά τις ατυχίες που παρουσιάστηκαν σε κάποια προγράμματα, πως επάξια συμμετείχαν σε ένα τόσο απαιτητικό και δύσκολο από πολλές απόψεις αγώνα, μετά από τεράστια αποχή.

«Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και καταφέρνουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε με αμείωτο ενδιαφέρον, πολλή δουλειά και κεντρικό άξονα τα παιδιά», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Γ.Σ «Νίκη» Λάρισας, που συγχαίρει και τις προπονήτριες Σ. Κανάκη, Ευ. Πιτσίλκα, Α. Μάντζιου, Β. Σαγώνα και Μ. Νατσαρίδου για την προσφορά και το έργο τους στο σωματείο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω