Ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ηρ.Πολυτεχνείου, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη και μεθαύριο, Τετάρτη, στο πλαίσιο των εργασιών για την ολοκλήρωση του Εσωτερικού Δακτυλίου Λάρισας.

Πιο συγκεκριμένα, από το Τμήμα Οδοποιίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων, ανακοινώνονται τα παρακάτω:

1) Στα πλαίσια του έργου «Ολοκλήρωση Εσωτερικού Δακτυλίου Λάρισας», στην οδό Ηρώων Πολύτεχνείου (στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Καραγάτση προς την οδό 23ης Οκτωβρίου) έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακατασκευής των πεζοδρομίων και της κεντρικής νησίδας και σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 ξεκίνησαν οι εργασίες φρεζαρίσματος (απόξεση του ασφαλτικού οδοστρώματος). Η κυκλοφορία στο ρεύμα προς την οδό 23ης Οκτωβρίου διεξάγεται εκ περιτροπής σε μία λωρίδα κυκλοφορίας και σύμφωνα με την υφιστάμενη εργοταξιακή σήμανση.

2) Για την εκτέλεση των εργασιών ασφαλτόστρωσης αλλά και για την εκτέλεση των εργασιών διαγράμμισης, είναι προγραμματισμένη η ολική διακοπή της κυκλοφορίας στο παραπάνω οδικό τμήμα από την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 ώρα 07:00 έως και την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 ώρα 24:00, σύμφωνα με την εργοταξιακή μελέτη σήμανσης, που φαίνεται στο παρακάτω σχέδιο.

3) Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελεστούν επίσης και στην οδό Βόλου (στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από τις σιδηροδρομικές γραμμές προς την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου), χωρίς όμως να επηρεαστεί η κυκλοφορία των οχημάτων, η οποία διεξάγεται ήδη με τις υφιστάμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου. Σε περίπτωση επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και αδυναμίας εκτέλεσης των παραπάνω εργασιών, θα γίνει τροποποίηση του προγράμματος η οποία θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι το έργο «Ολοκλήρωση Εσωτερικού Δακτυλίου Λάρισας», έχει προϋπολογισμό 11,7 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του ΥΠΕΣ και τον Δήμο Λαρισαίων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω