Μυστήριο υπάρχει τις τελευταίες ημέρες, όσον αφορά στα χαμένα αντικείμενα από το αμάξι του Mad Clip, τα οποία φαίνεται πως χάθηκαν μετά το τροχαίο δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή.

Μάλιστα, το έγγραφο που έφερε στο φως η εκπομπή T-Live περιγράφει τι παραδόθηκε από τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μετά το δυστύχημα. Ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip δεν ήταν ανάμεσα σε αυτά.

«Ο σταυρός έχει κλαπεί. Δεν τον φόραγε, να πεις ότι χάθηκε κατά τη διαδρομή; Αφού τον φόραγε στον γάμο, εκλάπη. Τον είδα στο φέρετρο και στο πρόσωπο δεν είχε πάθε τίποτα. Ούτε το κεφάλι. Είχε χτυπήσει στα πλευρά και στις πλάτες, εκεί είχε πάθει τη ζημιά» είπε στην εκπομπή του Alpha ο παππούς του.

Όπως ανακαλύψαμε στα social media, εδώ και μερικές ώρες οι φίλοι του Mad Clip κάνουν δημόσια έκκληση μέσα από το Instagram να βρεθεί ο σταυρός αξίας 30.000 ευρώ που φορούσε ο καλλιτέχνης. Μάλιστα, δίνεται και μεγάλη χρηματική αμοιβή για να επιστραφεί το κόσμημα πίσω στους συγγενείς του Mad Clip. Ο Κύπριος ράπερ Drew Astro παρακαλεί όποιος γνωρίζει κάτι να τον βοηθήσει…

Περισσότερα Εδω