Με ανάρτησή του στο instagram ο δημοφιλής ηθοποιός Χιου Τζάκμαν ενημερώνει για τα αποτελέσματα που έδειξαν οι βιοψίες, μετά το πρόσφατο μήνυμα για τον καρκίνο του δέρματος.

Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν ο Χιου Τζάκμαν είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτειά του, όταν το 2013 διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του δέρματος.

Πριν από λίγες ημέρες, ο ηθοποιός με βίντεο στα social media αποκάλυψε πως έκανε δύο βιοψίες, ενώ βρισκόταν σε αναμονή για τα αποτελέσματα.

«Μόλις έκανα δύο βιοψίες. Μόλις πήγα στο γιατρό μου,  ο οποίος είναι φοβερός. Θα μάθω σε δύο ή τρεις ημέρες και μόλις μάθω, θα σας ενημερώσω. Απλά για να σας υπενθυμίσω, ο βασικοκυτταρικός καρκίνος στον κόσμο των καρκίνων του δέρματος είναι ο λιγότερο επικίνδυνος από όλους», ανέφερε ο Χιου Τζάκμαν στο βίντεο.

Χιου Τζάκμαν – Αρνητικά αποτελέσματα έδειξαν οι βιοψίες

Με γραπτό μήνυμα στα social media ο δημοφιλής ηθοποιός ενημέρωσε: «Βγήκαν τα αποτελέσματα από τις βιοψίες. ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Την αισθάνθηκα.

Και (ευχαριστώ) και τα ΜΜΕ που βοήθησαν για να κυκλοφορήσει αυτό το σημαντικό μήνυμα. Σας παρακαλώ να χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας (ανεξαρτήτου εποχής)», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Χιου Τζάκμαν.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω