Η Έφη Αχτσιόγλου ήταν καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου για να μιλήσει εκτενώς για όσα εκτυλίχθηκαν τα τελευταία 24ωρα με τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα που έφεραν τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το τέλος της συζήτησής τους, ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Χαμογέλα κα Πάλι» για να απαντήσει στις δηλώσεις της πολιτικού και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Έκπληκτος βλέπω να βάζουν στο στόμα μου και στις σκέψεις μου πράγματα που δεν με εκφράζουν. Είναι πολύ διαφορετικό το “μιλήστε εφόσον κακοποιείστε” από το “φταίτε επειδή κακοποιείστε”. Η κυρία Αχτσιόγλου ούτε λίγο ούτε πολύ ότι εγώ πιστεύω αυτά τα παλιακά “αυτή φταίει, αυτή τα ζήτησε”. Μακριά από εμένα εμένα οποιοδήποτε τέτοιο λογύδριο. Παρακαλώ πολύ δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατ΄ αυτόν τον τρόπο» τόνισε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Εγώ αγωνιζόμουν για μια γυναίκα που δεν μίλησε για την κακοποίησή της και για λογαριασμό της έτρεχα 10 χρόνια στα δικαστήρια. Επομένως έχω αποδείξει αν σκέφτομαι έτσι».

 

«Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας κλείνοντας την παρέμβασή του.

Περισσότερα Εδω