Μια σπάνια βραδινή εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου ο Δημήτρης Λάλος με την σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου. (διάβασε εδώ πληροφορίες για τη ζωή του Δημήτρη Λάλου)

Ο γοητευτικός ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Alpha “Σασμός” σημειώνοντας τεράστια επιτυχία ως “Μαθιός”, βρέθηκε στο Ηρώδειο προκειμένου να απολαύσει την τηλεοπτική του μητέρα Μαρία Τζομπανάκη σε ρόλο ερμηνεύτριας.

Η εντυπωσιακή κρητικιά ηθοποιός που κατέχει τον τίτλο της πρέσβειρας πολιτισμού της Κρήτης, ανέβηκε στη σκηνή δίπλα στον Βασίλη Σκουλά, αλλά και τον Μίλτο Πασχαλίδη και έψαλε βυζαντινούς ύμνους, αλλά και κάποια ριζίτικα.

Στο κοινό λοιπόν, εκτός από τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη, ήταν και ο Δημήτρης Λάλος που υποδύεται τον έναν από τους δυο τηλεοπτικούς της γιους, μαζί με την σύζυγό του. Εκεί βρισκόταν και ο τηλεοπτικός της σύζυγός Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης.

 

Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου, σημειώνοντας πως «ήταν μία μαγική βραδιά», ενώ όταν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στον Σασμό, τόνισε ότι «δεν μπορώ να πω τίποτα. Κάθε μέρα είναι και μία ανατροπή. Έχω υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας, όχι μόνο γραπτώς. Η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια και το νιώθω αυτό».

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω