Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν από δέκα ημέρες περίπου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πλέον απολαμβάνουν την απόλυτη ευτυχία με τον γιο τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει τις πρώτες ημέρες με τον καρπό του έρωτά του στην Αθήνα και προσπαθούν μέρα με τη μέρα να βρουν τα πατήματά τους. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, η γνωστή influencer και ο αγαπημένος της πραγματοποίησαν την πρώτη τους βόλτα κοντά στο σπίτι τους στην Πεντέλη.

Το πρωί της Δευτέρας 23/1 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να μοιραστεί ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους, αυτή τη φορά όμως πρωταγωνιστής δεν ήταν ο γιος του, αλλά η σύντροφός τους.

Στη φωτογραφία βλέπουμε το ζευγάρι ξαπλωμένο αγκαλιά στο κρεβάτι, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να στέλνει την «καλημέρα» του στους ακόλουθούς του.

«Η ζωή μας έχει αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο. Αυτό είναι και το νόημα της ζωής. Κάναμε μωρό και χαιρόμαστε πάρα πολύ για αυτό. Θέλει ένα πολύ καλό πρόγραμμα, κανείς δεν το ξέρει, κανείς δεν το γνωρίζει, το φτιάχνεις και πορεύεσαι με ευτυχία και χαμόγελο. Εγώ άλλαξα την πρώτη πάνα. Σίγουρα αλλάζω πάνες και μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να σε κατουράει ο γιος σου», δήλωσε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Περισσότερα Εδω