Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα στην ελληνική Vogue και όσα αποκάλυψε για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος, σχολιάστηκαν και στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” από τη Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια, διαβάζοντας όσα είπε η Ελένη Φουρέιρα για την πίεση που αισθανόταν βλέποντας να ασχολούνται όλοι με την εγκυμοσύνη της την ώρα που η ίδια βρισκόταν καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι, θέλησε να κάνει τον δικό της απολογισμό για τον τρόπο που τα Μέσα διαχειρίστηκαν το θέμα.

«Θα πω τώρα κάτι που εμένα δεν με συμφέρει ουσιαστικά, κάνοντας αυτή την εκπομπή αλλά δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω… βάζω κι εμένα μέσα, διότι όλοι μας το κάνουμε αυτό. Δυστυχώς, όταν υπάρχει μία φήμη, καλό είναι να μη βγαίνουμε και τη λέμε, εάν σε περίοδο εγκυμοσύνης δεν βγει πρώτα να το πει η ίδια» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε,

«Όσο κι αν είναι η δουλειά μας και να αναπαράγουμε ειδήσεις και κουτσομπολιά, σε μία τέτοια ευαίσθητη περίοδο μίας γυναίκας, δεν πρέπει να βγαίνουμε και να τα λέμε εμείς. Είδατε πως αισθανόταν η ίδια καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι για 3 μήνες μετά την αποκόλληση… να ακούει σε εκπομπές να σχολιάζουν την εγκυμοσύνη. Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ, να σεβόμαστε τουλάχιστον το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης».

«Όταν πια το ανακοινώσει και η ίδια, να βγούμε να το πούμε κι εμείς. Δεν θα κερδίσουμε και κάτι στην τελική» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ο κόσμος που την αγαπάει τόσο πολύ, όταν είδε ότι ακύρωσε τις συναυλίες και θεώρησαν ότι μάλλον είναι έγκυος, τις περισσότερες φορές το κάνει με πολλή αγάπη, επειδή χαίρεται» σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς, με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη να προσθέτει: «Αυτή η μικρή στιγμή τηλεοπτικά για κάποιον είναι τεράστια, είναι μήνες αγωνίας. Δεν θα μας δώσει κάτι εμάς, γιατί προχωράμε και σε επόμενη είδηση».

«Η τηλεόραση έχει ένα βήμα και μπορεί να το μάθει πολύ περισσότερος κόσμος. Άλλο ένα σάιτ, που μπορεί να μη μπαίνουν και πολλοί ή μεταξύ τους οι φανς να το συζητάνε, γιατί τη στηρίζουν και θέλουν να μάθουν τα νέα της. Όταν όμως γίνεται αντικείμενο συζήτησης παντού, σε τι δύσκολη θέση μπορεί να έρχεται μία γυναίκα; Δεν ξέραμε κι όλο αυτό που έχει περάσει. Εγώ εξεπλάγην» τόνισε τέλος η Μπέττυ Μαγγίρα.

Περισσότερα Εδω