Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 και ώρες 18:30-21:00 θα πραγματοποιηθεί η 2η ημερίδα του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Λάρισας, με επίτιμους προσκεκλημένους τους προπονητές της νεοσύστατης ομάδας Special Olympics, που ανέλαβε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας.

Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς, γηδεμόνες, φίλους παιδιών και ενηλίκων ΑμεΑ, αλλά και στους επαγγελματίες του χώρου. Το θέμα της ημερίδας είναι: «Κοινωνική ενσωμάτωση και ένταξη ατόμων με αναπηρίες»

Το θέμα της ημερίδας αφορά στην καθημερινότητα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες και τα ίδια τα άτομα με αναπηρίες στο κοινωνικό σύνολο, από την παιδική έως και την ενήλικη ζωή. Πώς όμως σαν οικογένεια και σαν κοινωνία μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος σε όλες αυτές τις δυσκολίες; Πώς θα κατορθώσουμε να αναπτύξουμε την πρόσβαση για όλους και παντού; Πώς θα δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια κοινωνία προσβάσιμη για όλους; Άραγε ο αθλητισμός και οι ομάδες όπως τα Special Olympics μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό; Είμαστε τελικά έτοιμοι να βγούμε από το κουτί;

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Λάρισας (Φαρσάλων 177). Απαιτείται δήλωση συμμετοχής τηλεφωνικά στο 2410-663066 και 6986812850.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω