Με ανακοίνωσή της στα social media η Ναταλί Κάκκαβα ανακοίνωσε την παραίτησή της από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού, όπου είχε αναλάβει τη θέση της Αντιδημάρχου κάνοντας λόγο για «απαράδεκτες συμπεριφορές».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις μετά την απόφαση της συζύγου του, αναφέροντας πως η Ναταλί Κάκκαβα δέχτηκε συναισθηματική κακοποίησης, ευχαριστώντας στη συνέχεια για την αγάπη που έχουν λάβει εκείνος και η σύζυγός του από τον κόσμο.

«Δεχόταν συναισθηματική κακοποίηση από κάποιους και κάποιες, δεν έκανα κάτι… Έκανα κάτι, είχα πάρει διαβεβαιώσεις αλλά ουσιαστικά δεν έκανα τίποτα.

Το καλό που έκανα ήταν αυτό που της είπα στην αρχή: “πάρε ένα τετράδιο και γράφε. Θα γραφτούν και θα ακουστούν δράκοι γιατί η πολιτική είναι άγρια πίστα”, δεν το περίμενα…

Δεν φοβάμαι κανέναν, ήδη έχει γίνει η πρώτη μήνυση. Εγώ με τη Ναταλί πήγαμε στο Λαγονήσι χωρίς να έχουμε κανέναν, πήγαμε με τα παιδιά μας εκεί και κάναμε φίλους. Το γεγονός ότι κατέβηκε υποψήφια και βγήκε πρώτη σε Καλύβια και Λαγονήσι, ενόχλησε πολύ κόσμο.», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Δεν φοβάμαι κανέναν. Έχουμε πάρει τόση αγάπη. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους», κατέληξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. 

Δες ακόμα: Νάταλι Κάκκαβα: Ξεσπάει ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετά την παραίτηση της συζύγου του – «Βρε κακομοίρη δεν έχεις καθόλου τσίπα;»

Περισσότερα Εδω