Οι «Κουραμπιέδες από χιόνι» είναι μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία αγάπης γεμάτη γέλιο κι αθωότητα.

Σε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό, ένας ιδιόρρυθμος ηλικιωμένος ζαχαροπλάστης, ο κύριος Παναγιώτης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) αναγκάζεται λόγω συνθηκών να κρύψει από όλους στο σπίτι του την οχτάχρονη Φανή (Αριάδνη Βελλή).

Γρήγορα τα δυο εγγόνια του (Σπύρος Ντούγιας, Στέλλα Μουρίκη) και ένας φίλος τους (Στρατής Ζαχαρής) ανακαλύπτουν την κρυμμένη Φανή και έτσι σχηματίζεται η συμμορία των πέντε. Τα τέσσερα οχτάχρονα και ο κύριος Παναγιώτης ζουν μια υπέροχη περιπέτεια μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού.

 

Πρέπει όμως πρώτα να ξεγελάσουν τους πάντες. Την κόρη του κυρίου Παναγιώτη (Κατερίνα Γερονικολού), τον γιατρό του χωριού (Μελέτης Ηλίας) και γενικώς όλους τους κατοίκους της μικρής κοινωνίας (Μιχάλης Ρέππας, Νικολέτα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος). Τα εμπόδια τους είναι άπειρα κι αφού περάσουν από χίλιες δυο ανατροπές και δοκιμασίες, θα αποκαλυφθούν και θα χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεων τους .

Θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;

Όλοι μαζί «ανακατεύονται» σε μια κωμωδία γεμάτη ζάχαρη άχνη, παιδικά όνειρα και τρυφερές μελωδίες από τον Θέμη Καραμουρατίδη.

Οι «Κουραμπιέδες από Χιόνι» θα είναι το πιο απολαυστικό χριστουγεννιάτικο γλύκισμα με μηδέν θερμίδες.

 

Περισσότερα Εδω