Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη έκανε η Ελένη Γερασιμίδου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ντόρο που έχει προκληθεί εδώ και λίγες ημέρες με τη Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στα social media φορώντας κομψά ρούχα γνωστής εταιρείας, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στο Λονδίνο.

«Από τι ξέρω τα ρούχα είναι της αδερφής της. Βρισκόμαστε σε μια εποχή που πρέπει να δικαιολογούμε το καθετί, χωρίς λόγο. Επίσης αυτή η άποψη που κυκλοφορεί είναι τόσο ντεμοντέ, Την ξέρω ως καλλιτέχνιδα τη Νατάσσα Μποφίλιου, δεν έχουμε γνωριστεί, την έχω ακούσει να τραγουδάει, νομίζω ότι κερδίζει, ότι κερδίζει με τη δουλειά της σε δύσκολες εποχές. Είναι ελεύθερη να χρησιμοποιεί τα χρήματά της όπως θέλει», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου. 

Όσον αφορά στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και τα σχόλιά του για τη Νατάσσα Μποφίλιου, η Ελένη Γερασιμίδου σχολίασε: «Τον κύριο δεν τον γνωρίζω, δεν έτυχε δηλαδή δεν είναι ότι θέλω να πω ότι δεν είναι κάτι, σπουδαίος πρέπει να είναι και έχει και σπουδαίες απόψεις αλλά είναι πολύ πασέ». 

«Τι θα έπρεπε να φοράει δηλαδή μία καλλιτέχνης; Εγώ που είμαι 73 ετών όταν είναι να εμφανιστώ κάπου προσπαθώ να είμαι καλοφτιαγμένη, μακιγιαρισμένη και ντυμένη ωραία με τον δικό μου τρόπο. Εγώ λέω να μας αφήσουν ήσυχους, ασχολούμαστε και με νύχια και με δόντια προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δουλειές μας, στον χώρο υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε.

Αν αυτός ο κύριος βγάλει λεφτά, να τα δωρίσει στην Κιβωτό του Κόσμου να πιάσουν και τόπο. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος, τα λεφτά που κερδίζει να τα κάνει ότι θέλει ο κύριος Ποσειδώνας και κάποιοι άλλοι κακοί άνθρωποι που γράφουν στα blogs. Είμαι πολύ θυμωμένη», συμπλήρωσε η Ελένη Γερασιμίδου. 

Περισσότερα Εδω