Η Σάντρα Βουτσά μίλησε για την κόντρα της με τη δεύτερη σύζυγο του αείμνηστου πατέρα της, Θεανώ Παπασπύρου στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη. Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η ρήξη στη σχέση των δύο γυναικών επήλθε, όταν εκείνη ζήτησε από τη Θεανώ Παπασπύρου τους πίνακες που είχε αγοράσει ο Κώστας Βουτσάς, και τους προόριζε για τις τρεις κόρες του. (Διάβασε περισσότερα εδώ)

«Συμβαίνει κάτι το οποίο είναι δύσκολο, είναι λάθος, διότι εγώ ξέρω ότι τις επιθυμίες των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή τις σέβεσαι. Καταλαβαίνεις ότι αναγκάστηκα να μιλήσω. Έχει γραφτεί σε διάφορα έντυπα ότι έχουμε κληρονομήσει μία αμύθητη περιουσία του πατέρα μου… Δεν υπάρχουν αυτά φυσικά…

Ο πατέρας μου αγόραζε για πολλά χρόνια πίνακες, έργα τέχνης και ήταν μία επένδυση που έκανε για τις τρεις του κόρες. Αυτούς τους πίνακες λοιπόν, τους πήρε η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου να τους φυλάξει εκείνη σε έναν αποθηκευτικό χώρο, δε μπορούσε να τους βάλει σε σπίτι γιατί ήταν πάρα πολλοί. Είναι πάνω από 70 πίνακες δηλαδή…» ανέφερε αρχικά και επεσήμανε πως κατά καιρούς με τον πατέρα της συζητούσαν για τους πίνακες που θα μοιραστούν σε εκείνη και στις δύο αδερφές της με κλήρωση.

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το καλοκαίρι πήρα ένα τελεσίγραφο που έλεγε “Οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν τους δίνω”. Αυτό είναι το θέμα που έχει προκύψει και με έχει εξοργίσει. Είναι ανένδοτη σε αυτήν την απόφαση, γιατί μπορεί να πιστεύει ότι οι πίνακες είναι δικοί της. Γιατί έλυνε αυτό το θέμα με τον πατέρα μου, πριν φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου; Ουσιαστικά περίμενε τόσα χρόνια, μέχρι που θα έφευγε ο πατέρας μου, για να κάνει αυτό που ήθελε αυτή.

Ο πατέρας μου δεν πίστευε στις διαθήκες γιατί είχε έναν δικό του τρόπο σκέψης και δεύτερον πίστευε, πως όταν θα έφευγε από τη ζωή, θα σεβαστούμε τις επιθυμίες του. Ξαφνικά βλέπω ότι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο».  

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Περισσότερα Εδω