Διακόπτοντας ξανά την άνευ προηγούμενου  θερινή ραστώνη του κ.Θεόδωρου Π. Τζούμα και των στενών συνεργατών του, θεωρούμε επιβεβλημένο να τεθούν και ορισμένα ερωτήματα σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα.

Ενώπιον  του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ . Αγοραστού και της Αντιπεριφερειάρχου κας Κολυνδρίνη , παρουσία μελών τόσο της μείζονος αντιπολίτευσης όσο και της συμπολίτευσης , έγινε δυο φορές σε διάστημα ενός έτους, αυτοψία των έργων της περιφέρειας Θεσσαλίας στα ρέματα της Αγ. Παρασκευής – Πλατανιά και του Τρούλου.

Εκεί, παρουσία όλων των προαναφερόμενων αλλά και κατοίκων των περιοχών αυτών, τονίστηκε η ανάγκη διευθέτησης νέων τμημάτων των ρεμάτων που δεν είχαν προβλεφθεί και δόθηκε η σχετική εντολή από τον κ. Αγοραστό για την εκκίνηση των αναγκαίων εργασιών , εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και τις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις .

Ένα χρόνο μετά, τίποτα δεν έχει γίνει εξαιτίας παρασκηνιακών παρεμβάσεων τοπικών δημοτικών παραγόντων. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η εμμονή τους να εμποδίζουν και να σταματούν οτιδήποτε αποτελεί πρόταση της αντιπολίτευσης αδιαφορώντας για το καλό του νησιού μας.

Ερωτούνται λοιπόν εάν προτίθενται να συνηγορήσουν στην περαιτέρω διευθέτηση των συγκεκριμένων τμημάτων των ρεμάτων και εάν θα πάψουν επιτέλους να αποτελούν τροχοπέδη απαραίτητων έργων για την ασφάλεια των κατοίκων των περιοχών αυτών.

Επιφυλασσόμαστε να φέρουμε το θέμα εμείς στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

 

Περισσότερα Εδω