Το «θρίλερ» με την παραμονή ή όχι του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία και η συμμετοχή του στο Australian Open συνεχίζεται! Η κατάσταση έχει αρχίσει να κουράζει τους πάντες και αυτό φαίνεται από τις αιχμές του Στέφανου Τσιτσιπά.

«Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες» σχολίασε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές κατά του Νόβακ Τζόκοβιτς, χωρίς πάντως να κατονομάζει τον Σέρβο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αρνητής των εμβολίων, επιχείρησε να μπει στην Αυστραλία με βεβαίωση νόσησης αλλά δεν έπεισε τις αρχές, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα θρίλερ χωρίς τέλος για το αν θα απελαθεί ή όχι, με την οριστική απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, να παίρνει νέα παράταση.

Σε δηλώσεις του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκαθάρισε πως από το δικό του μυαλό δεν πέρασε καν η ιδέα να πάει στη Μελβούρνη για το Australian Open ανεμβολίαστος. Ο Έλληνας τενίστας έκανε το μονοδοσικό Johnson & Johnson και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον Τζόκοβιτς που προσπαθεί να αγωνιστεί όπως εκείνος θέλει.

 

«Δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται τόλμη να διακινδυνεύσεις ένα Grand Slam, φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες των κυβερνήσεων. Ένα μικρό ποσοστό φαίνεται επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο» τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Με πληροφορίες από Newsit

Περισσότερα Εδω